Ftesë Për Ofertë

FTESË PËR OFERTË
June 5, 2022

Ftesë Për Ofertë

Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën tuaj në adresën info@ddaer.org nga 6/6/2022 – 13/6/2022

Titulli i projektit: “Rinia Tok ne Valle”
Programi: Programi Tirana Kryeqyteti Europian i Rinise

Akomodim: Ky produkt do të përdoret gjatë kohëzgjatjes së parashikuar të projektit për veprimtaritë për mbarëvajtjen e këtij projekti. Produkti eshte Akomodim ne hotel.

Nr.EmërtimiSpecifikim TeknikNjësiaSasiaCmim/NjësiVlera/Lek
1AkomodimFjetje ne hotel me lokacion Brenda unazes se vogel dhe me mengjes te perfshirePersona13
Akomodim

Audio Foni: Ky produkt do të përdoret gjatë kohëzgjatjes së parashikuar të projektit për veprimtaritë për mbarëvajtjen e këtij projekti. Produkti eshte Audio foni me qera.

Nr.EmërtimiSpecifikim TeknikNjësiaSasiaCmim/NjësiVlera/Lek
1Audio Foni/qera1 boks i amplifikuar 500 ose 700 wat,
1 pajisje zëri
1 amplifikator audio,
1 mikrofona (wi-fi/kabëll), Kablla,
sistem sound
Muaj4
Audio Foni

Dieta: Ky produkt do të përdoret gjatë kohëzgjatjes së parashikuar të projektit për veprimtaritë për mbarëvajtjen e këtij projekti. Produkti eshte Dieta/ushqim.

Nr.EmërtimiSpecifikim TeknikNjësiaSasiaCmim/NjësiVlera/Lek
1Dieta/UshqimMenu ushqimi dhe pijesh soft, dreke dhe darke.Persona23
Dieta

Kancelari: Ky produkt do të përdoret gjatë kohëzgjatjes së parashikuar të projektit për veprimtaritë për mbarëvajtjen e këtij projekti. Produkti jane leter, zarfe, dosje.

Nr.EmërtimiSpecifikim TeknikNjësiaSasiaCmim/NjësiVlera/Lek
1LetërA4, 80 gr, ngjyra e bardhë, 500 fletëRisma2
2Dosje plastikeDosje te medha but. 150 x 350 x 250Copë2
3ZarfaZarfa plastike me vrima 40 micron me 100 fleteCopë1
Kancelari

Video Projektor: Ky produkt do të përdoret gjatë kohëzgjatjes së parashikuar të projektit për veprimtaritë për mbarëvajtjen e këtij projekti. Produkti eshte video projektor me qera.

Nr.EmërtimiSpecifikim TeknikNjësiaSasiaCmim/NjësiVlera/Lek
1Video projektor/qera1 video projektor, Rezolucioni: 1024 X 768 Madhesia e Ekranit: 55″ Ndricimi: 3300 LUMENS Kontrasti: 15000
Cilesia e figures: XGA Hyrjet: USB / HDMI
Muaj4
Video Projektor

Kostume Popullore: Ky produkt do të përdoret gjatë kohëzgjatjes së parashikuar të projektit për veprimtaritë për mbarëvajtjen e këtij projekti. Produkti eshte Kostume popullore me qera.

Nr.EmërtimiSpecifikim TeknikNjësiaSasiaCmim/NjësiVlera/Lek
1Kostume Popullore/qeraKostume popullore shqipetare per vajza dhe djem te rinje, me te gjithe aksesoret (aksesore koke, kemishe jelek, brez, perparese, fustanella, brekushe, fustan, pantallona, shami, qeleshe, opinga, kepuce, etj.)Copë48
Kostume Popullore

Sallë Baleti: Ky produkt do të përdoret gjatë kohëzgjatjes së parashikuar të projektit për veprimtaritë për mbarëvajtjen e këtij projekti. Produkti eshte Salle baleti me qera.

Nr.EmërtimiSpecifikim TeknikNjësiaSasiaCmim/NjësiVlera/Lek
1Salle Baleti/qeraHapesire e rregullt, katrore (te pakten 60 m2) me pasqyra dhe parket. Me lokacion Brenda unazes se vogel.Muaj4
Sallë Baleti

Transport: Ky produkt do të përdoret gjatë kohëzgjatjes së parashikuar të projektit për veprimtaritë për mbarëvajtjen e këtij projekti. Produkti eshte Transport me autobus nga Prishtina ne Tirane dhe kthim ne Prishtine.

Nr.EmërtimiSpecifikim TeknikNjësiaSasiaCmim/NjësiVlera/Lek
1Transport Prishtine- Tirane- PrishtineTransport me autobus (microbus) te dedikuar per te 15 personaKM600
Transport

Shënim:
Shpallja për prezantimin e ofertave do të bëhet në faqen zyrtare web: www.ddaer.org dhe do të qëndrojë e afishuar për nje javë.