Covid-19, SSC DDAER ndjek projektet dhe aktivitetet online

World Radio Day
February 13, 2019
Polyphonia
July 29, 2020

Covid-19, SSC DDAER ndjek projektet dhe aktivitetet online

Njoftojmë që SSC DDAER, në lidhje me situatën e emergjencës së shkaktuar nga COVID-19, që prej datës 12 mars po ndjek punën online, duke zbatuar urdhëresat e qeverisë me përpikmëri si masë e rëndësishme për sigurinë dhe shëndetin e punonjësve dhe bashkëpuntorëve tanë. Aktivitetet dhe projektet e organizatës vazhdojnë punën sipas kalendarit. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Për çdo informacion mund të na kontaktoni online në mediat sociale instagram dhe facebook SSC DDAER | e-mail  info@ddaer.org | ose vizitoni websitin tonë,  www.ddaer.org