News

June 5, 2022

Ftesë Për Ofertë

Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën tuaj në adresën info@ddaer.org nga 6/6/2022 – 13/6/2022 Titulli i projektit: “Rinia Tok ne Valle”Programi: Programi Tirana Kryeqyteti Europian i […]
June 5, 2022

FTESË PËR OFERTË

Titulli i projektit: “TIR-Programi për mbështetjen e Teknologjisë dhe Inovacionit për të Rinjtë” Programi: Programi Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD), Bashkia Tiranë Aktivitet […]
July 29, 2020

Polyphonia

Thematic tourism development through the preservation of polyphonic music, unique element of the cross – border cultural heritage ( on going project ).
March 31, 2020

Covid-19, SSC DDAER ndjek projektet dhe aktivitetet online

Njoftojmë që SSC DDAER, në lidhje me situatën e emergjencës së shkaktuar nga COVID-19, që prej datës 12 mars po ndjek punën online, duke zbatuar urdhëresat […]
February 13, 2019

World Radio Day

Radio community personalities gathered today on the occasion of International Radio Day all in one voice to give a higher frequency to free speech. Isli Islami […]
December 20, 2018

Christmas fairy tales

In the framework of the National Campaign of Reading and the Campaign of Book Giving SSC DDAER in cooperation with Glaxo Smith & Kline organized a […]
February 16, 2018

Healthy Eyes for Successful Education 2

As a result of the achievement of the objectives and impact of the first phase of the project “Healthy Eyes for Successful Education” in Ramadan Jangozi […]
February 16, 2018

Healthy Eyes for Successful Education In Borizane & Shperdhet

During the reporting period, project activities have been successfully implemented and completed in Borizanë and Shpërdhet villages in the first quarter of the year. As part […]
February 16, 2017

SSC DDAER with the support of GLAXO SMITH & KLINE enabled celebration and decoration at the “PELLUMBAT” DEVELOPMENT CENTER.

On the occasion of the End of Year Holiday, under the atmosphere of sharing with others and donation, SSC DDAER with the support of GLAXO SMITH […]
May 11, 2016

‘La Table D’Ephysis’ by Leart Duraku on the stage of Konzert Theater Bern

SSC DDAER in May 2016 enabled the organization of cultural activity with Monte Carlo Ballet in Bern, Switzerland, in conjunction with Concert Theater Bern, provided by […]